Glasbewassing

Vakbekwaam

SIEV-gecertificeerd

Klantvriendelijk

Niet alleen ramen stralend schoon na glasbewassing Schoonmaakbedrijf Dubru

Snel een spons en een trekkertje over de ramen halen en wegwezen? Niet bij de glasbewassing van Schoonmaakbedrijf Dubru. Onze glazenwassers maken niet alleen het glas schoon, maar ook het kozijnwerk en vensterbanken, verwijderen het spinrag en maken zelfs de deuren vrij van het zand. Als u regelmatig (gemiddeld eens in de zes weken) op deze grondige manier van glasbewassing laat uitvoeren door ons, kunt u het bezoek van de schilder uitstellen. Viezigheid op de ramen en kozijnen kan namelijk leiden tot het afbladderen van verf en in ergere gevallen tot houtrot. Daarom is het schoonhouden van de ramen van groot belang.

glasbewassing
glasbewassing

Osmosewater

Onze medewerkers maken in de glasbewassing onder meer gebruik van osmosewater en telescoopstokken. Met osmosewater, dat geen zouten en mineralen meer bevat, droogt een raam in principe streeploos schoon en vlekvrij op. Maar wij hebben een nog betere methode: in tegenstelling tot veel andere bedrijven, verwarmen wij dit water namelijk. Dit betekent dat bijvoorbeeld spinnen- of vogelpoep nog veel gemakkelijker van de ramen verdwijnt dan met koud osmosewater. Daarom zijn wij ook gemiddeld gezien sneller klaar per raam.

Prettig voor u, en voor ons!

Elst

Arnhem

Nijmegen

Wageningen

Meer weten over glasbewassing?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.