Glasbewassing

Vakbekwaam

SIEV-gecertificeerd

Klantvriendelijk

Met onze glasbewassing in Arnhem en Nijmegen zijn uw ramen stralend schoon!

Kies voor onze glasbewassing in Arnhem of Nijmegen en wij zorgen ervoor dat niet alleen uw ramen schoongemaakt worden, maar ook het kozijnwerk en vensterbanken, verwijderen ook het spinrag en maken zelfs de deuren vrij van het zand. Als u regelmatig (gemiddeld eens in de zes weken) deze grondige manier van glasbewassing laat uitvoeren door ons, kunt u het bezoek van de schilder uitstellen. Viezigheid op de ramen en kozijnen kan namelijk leiden tot het afbladderen van verf en in ergere gevallen tot houtrot. Daarom is het schoonhouden van de ramen van groot belang. Schoonmaakbedrijf Dubru gaat altijd efficiënt en effectief te werk. Zowel voor u als opdrachtgever, maar ook voor ons eigen personeel, staat veiligheid tijdens glasbewassing voorop. Dus bent u op zoek naar glasbewassing in Arnhem of zit u ergens anders en gaat uw voorkeur uit naar glasbewassing regio Nijmegen? Dan staat schoonmaakbedrijf Dubru graag voor u klaar!

glasbewassing
glasbewassing

Osmosewater

Onze medewerkers maken in de glasbewassing onder meer gebruik van osmosewater en telescoopstokken. Met osmosewater, dat geen zouten en mineralen meer bevat, droogt een raam in principe streeploos schoon en vlekvrij op. Maar wij hebben een nog betere methode: in tegenstelling tot veel andere bedrijven, verwarmen wij dit water namelijk. Dit betekent dat bijvoorbeeld spinnen- of vogelpoep nog veel gemakkelijker van de ramen verdwijnt dan met koud osmosewater. Daarom zijn wij ook gemiddeld gezien sneller klaar per raam.

Bij Schoonmaakbedrijf Dubru kunt u uitgaan van heldere afspraken, vertrouwde service en glasbewassing op maat.

Onze glazenwassers in Arnhem en Nijmegen

Onze gediplomeerde glazenwassers in Arnhem en Nijmegen, maar ook Elst en in Wageningen staan voor u klaar om u de professionele dienstverlening te leveren waar u naar op zoek bent. Onze glazenwassers beschikken over ruime ervaring waardoor zij efficiënt en zorgvuldig te werk gaan. Onze glazenwasser bekijkt eerst de buitenzijde van het gebouw of pand voordat we voor u aan de slag gaan. Vervolgens spreken we samen de werkmethode zodat u weet waar u aan toe bent.  Wij kunnen elke opdracht van glasbewassing voor u uitvoeren met onze vakkundige glazenwassers regio Arnhem en Nijmegen.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij voeren ook graag de gevelreiniging voor u uit. 

Elst

Arnhem

Nijmegen

Wageningen

Meer weten over glasbewassing?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.