Kantoorschoonmaak

 

Vakbekwaam

 

SIEV-gecertificeerd

 

Klantvriendelijk

 

Laat uw kantoorschoonmaak aan ons over

Schoonmaakbedrijf Dubru is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u in een schone omgeving uw functie kunt uitoefenen. In een persoonlijk gesprek op locatie inventariseren we de wensen van onze opdrachtgevers en geven we een passend advies over de schoonmaakwerkzaamheden. Bij ons maakt het niet uit of het om een kleine bedrijfsruimte met vijf bureaus gaat of een van tienduizend vierkante meter met meer dan honderd bureaus. Regelmatig houden wij de vinger aan de pols bij onze klanten: we willen weten of zij tevreden zijn met ons werk. Daarnaast voeren we zelf controles uit: we willen tenslotte altijd kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers.

kantoorschoonmaak
kantoorschoonmaak

Uw kantoorschoonmaak zonder een vast schoonmaakschema

Tijdens uw kantoorschoonmaak hanteren wij geen vast schema. Onze schoonmakers zien namelijk met hun ervaring wat er daadwerkelijk geschrobd moet worden. Zo kan bijvoorbeeld een ongebruikte ruimte links blijven liggen, ten gunste van het opfrissen van de entree. Maar in principe pakt Schoonmaakbedrijf Dubru alles aan: van bureaus, vloeren en toiletten, tot stoelpoten en toetsenborden. Alles waar stof op zit of onhygiënisch wordt, maken we weer fris. Hierbij maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Met onze werkzaamheden verlenen wij u totaalpakketten: dient uw bedrijfstuin ook onderhouden te worden? Dan zetten wij iemand voor de groenvoorziening in. Of bent u toe aan glasbewassing? Wij zijn ons ervan bewust dat u een uitstekende service wilt en het liefst tegen een goed tarief. Daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel voor uw kantoorschoonmaak. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Twee-in-een. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Elst

 

Arnhem

 

Nijmegen

 

Wageningen

 

Bent u ook op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in de regio Elst?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.