Kantoorschoonmaak

 

Vakbekwaam

 

SIEV-gecertificeerd

 

Klantvriendelijk

 

Uw kantoor weer aan kant met Schoonmaakbedrijf Dubru

Een opgeruimd en fris kantoor, wie wil daar nou niet in werken? Schoonmaakbedrijf Dubru zorgt ervoor dat u in een schone omgeving uw functie kunt uitoefenen. In een persoonlijk gesprek op locatie inventariseren we de wensen van onze opdrachtgevers en geven we een passend advies over de schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt daarbij niet uit of het om een kleine bedrijfsruimte met vijf bureaus gaat of een van tienduizend vierkante meter met meer dan honderd bureaus. Regelmatig houden wij de vinger aan de pols bij onze klanten: we willen weten of zij tevreden zijn. Daarnaast voeren we zelf controles uit: we willen tenslotte altijd kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers.

kantoorschoonmaak
kantoorschoonmaak

Vast schoonmaakschema

In het werk hanteren onze schoonmakers geen vast schoonmaakschema; met hun ervaring zien zij wat er daadwerkelijk geschrobd moet worden. Zo kan bijvoorbeeld een ongebruikte ruimte links blijven liggen, ten gunste van het opfrissen van de entree. Maar in principe pakt Schoonmaakbedrijf Dubru alles aan: van bureaus, vloeren en toiletten, tot stoelpoten en toetsenborden. Alles waar stof op zit of onhygiënisch wordt, maken we schoon. Met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast verlenen we totaalpakketten: dient uw bedrijfstuin ook onderhouden te worden, zetten wij iemand voor de groenvoorziening in.

Twee-in-een. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Elst

 

Arnhem

 

Nijmegen

 

Wageningen

 

Bent u ook op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in de regio Elst?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.