Over

 

Vakbekwaam

SIEV-gecertificeerd

Klantvriendelijk

Gecertificeerd schoon met Schoonmaakbedrijf Dubru in Elst

Schoonmaakbedrijf Dubru is al ruim veertig jaar een begrip in Elst en omstreken. Met ons vakbekwaam en ervaren personeel zorgen we er onder meer voor dat kantoren, gevels, tuinen en ramen weer een visitekaartje zijn voor uw klanten. Sinds 2017 is Dubru bovendien SIEV-gecertificeerd: met dit keurmerk bent u verzekerd van onze klantvriendelijkheid en prijsbewustheid, maar SIEV garandeert ook dat onze twintig medewerkers onder goede omstandigheden aan het werk zijn. Dat kunt u onder meer zien in het gebruik van onze schoonmaakmiddelen: die zijn namelijk veelal milieuverantwoord, en zo ook verantwoord om te gebruiken door ons personeel. Een win-winsituatie.

Omdat Schoonmaakbedrijf Dubru een familiebedrijf is, zijn er korte communicatielijnen en kunnen onverwachte zaken snel worden aangepakt. Dankzij onze persoonlijke benadering hebben wij in ons klantenbestand meer dan tweehonderd bedrijven. Met een heel aantal hiervan hebben wij al meer dan twintig jaar een goede relatie. Voor ons is het van belang dat we ook regelmatig in contact blijven met de klant, om te controleren of zij nog altijd tevreden zijn en of wij nog iets aan onze dienstverlening kunnen verbeteren. Daarvoor behouden we altijd een vast aanspreekpunt, zodat u ons ook altijd weet te vinden als er iets speelt. Dat is allemaal onderdeel van onze kwaliteit.

Vijf redenen om voor Schoonmaakbedrijf Dubru te kiezen:

E

Vakbekwaam

 

E

SIEV-gecertificeerd

 

E

Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

E

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

 

E

Klantvriendelijk

 

Dubro

"Bij Schoonmaakbedrijf Dubru doen wij niet aan ‘stof verplaatsen’. Nee, met onze vakbekwame en ervaren medewerkers streven we naar écht schoon. Dan pas zijn de klanten, maar ook ik, tevreden."

– Mike Dulos, directeur Schoonmaakbedrijf Dubru

Een ervaren schoonmaakbedrijf in de regio Elst, Nijmegen en Arnhem gezocht?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.