Solar cleaning

Vakbekwaam

SIEV-gecertificeerd

Klantvriendelijk

De reiniging van uw zonnepanelen met onze solar cleaning

Wij zorgen met onze solar cleaning ervoor dat het rendement van uw zonnepanelen zo hoog mogelijk blijft. Dit gebeurt door regelmatige reiniging van uw zonnepanelen. Als u uw dak vol met zonnepanelen hebt, dan wilt u hier natuurlijk het liefst zoveel mogelijk opbrengst uit halen.

Wij maken altijd heldere afspraken met u en komen samen in overleg met u tot een mooi plan voor de schoonmaak van uw zonnepanelen. We gaan altijd zorgvuldig en efficiënt te werk. 

glasbewassing
glasbewassing

Solar cleaning is zeker van toegevoegde waarde

Zeker wanneer u dichtbij een drukke weg, fabrieken, bos of een akker woont, kunnen uw zonnepanelen sneller vuil worden. Dit vermindert de prestatie van uw zonnepanelen. Er kan dan genoeg vuil op uw zonnepaneel terecht komen waardoor professionele schoonmaak noodzakelijk is. Met onze solar cleaning maken wij gebruik van osmosewater. Met osmosewater droogt het paneel schoon en vlekvrij op. Zuivere zonnepanelen renderen altijd beter en dit heeft voordelige gevolgen voor u. Door middel van onze solar cleaning zijn uw zonnepanelen dus altijd schoon. Wij gebruiken verschillende technieken om uw zonnepanelen op een veilige manier secuur te kunnen reinigen.

Schoonmaakbedrijf Dubru gaat zorgvuldig te werk.

Meer informatie over solar cleaning?

Wilt u meer informatie over onze solar cleaning of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gauw contact met ons op. Ons team van professionals staat klaar om samen de mogelijkheden te bespreken en u de benodigde informatie te geven over solar cleaning.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Naast solar cleaning voeren wij ook graag uw schoonmaakwerkzaamheden binnen uit zoals uw kantoorschoonmaak

Elst

Arnhem

Nijmegen

Wageningen

Meer weten over glasbewassing?

Denk dan aan Schoonmaakbedrijf Dubru. Wij zijn al meer dan veertig jaar uw schoonmaakpartner in de zakelijke branche. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.