Specialistische reiniging

Gevelreiniging

Een schone gevel is een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Gevels raken geleidelijk vervuild door het weer, stof en uitlaatgassen. Daarom is het belangrijk Regelmatig onderhoud aan uw gevel te plegen, dat zorgt voor een representatief uiterlijk en voorkomt aantasting van het materiaal.

Wij reinigen de gevel met behulp van een hogedrukpomp en of chemische reiniging, afhankelijk van het materiaal waaruit de gevel is opgebouwd en de sterkte van de vervuiling.

Om een langdurig resultaat te behouden adviseren wij om de gevel na reiniging te impregneren om het vuilafstotend te houden.

Spyderbuster behandeling

In het algemeen zijn gebouwen uitgelicht met een flinke dosis verlichting. Dat zorgt ervoor dat veel insecten zoals spinnen, muggen en vliegen worden aangetrokken. Ook als het pand in de buurt van oppervlaktewater ligt is de kans groot dat insecten zich gaan nestelen in uw pand. Op den duur wordt het pand sterk vervuild door uitwerpselen van de insecten en spinnenwebben.

Door de  Spyderbuster behandeling  kunnen wij op milieuvriendelijke wijze spinnen weren bij uw bedrijfspand. Dat doen wij door nesten en spinnenwebben met een ragebol van het pand te verwijderen en te behandelen met een biologische spin werend product.

Dieptereiniging Sanitair

Het oplossen van geur en stankproblemen in het Sanitair. Het verwijderen van zwaardere kalk en vuilaanslag.

Industriële Reiniging

Dagelijkse en periodieke Schoonmaak in de Food en Non Food-industrie, wij zijn bekend met de HACCP methodes.

Neem contact op