Vloeronderhoud

Tapijtreiniging

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw tapijt kunnen genieten, daarom is het belangrijk om uw tapijt te onderhouden en zo de levensduur er van te verlengen.

Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand, stof of een zelf gemaakte vlek uit het tapijt wordt gehaald. De beste en meest grondige manier om dat te doen is het gebruik van de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water met een professioneel schoonmaak- middel onder druk in het tapijt gespoten en direct door een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Deze methode kunnen wij toepassen op vaste vloerbedekking, vloerkleden, inloopmatten, karpetten en tapijt.

Om te zorgen dat het tapijt in de toekomst minder vuil opneemt kunnen wij optioneel een vuilafstotende coating aanbrengen.

Specialistisch vloeronderhoud

Er zij vele soorten vloeren zoals natuursteen, linoleum, pvc en tegelvloeren. Al deze vloeren behoeven een specifieke aanpak om een zo lang mogelijk levensduur te garanderen.

Zo kunnen wij linoleum/marmoleumvloeren een heel nieuw leven in blazen door deze te reinigen, daarna te strippen en een finishing touche te geven door het opzetten van een polymeerwaslaag. Deze was geeft een beschermlaag en zorgt er dus voor dat de vloer beschermt is tegen krassen.

Ook kunnen wij stenen vloeren reinigen en impregneren, natuurstenen vloeren kristalliseren en uw pvc vloeren onderhouden door het uitvoeren van een systematisch vloeronderhoud-programma.

Neem contact op